Neamț: Un copil de doi ani a ajuns în comă la spital după ce a fost bătut de părinți

Un copil în vârstă de 2 ani, din județul Neamț, se află internat în spital, în stare gravă, după ce a fost bătut crunt de părinții săi. Părinții au chemat chiar ei Salvarea pentru că au văzut să starea băiețelului este îngrijorătoare.

Copilul a fost transferat la Spitalul de Urgență Sfânta Maria'  din Iași și se află în comă. Părinții au fost arestați preventive pentru vătămare corporală.

Citește și: O fată cu diabet a murit după ce a fost lăsată de părinți fără insulină pentru a o „vindeca prin rugăciune'

Tragedia s-a produs în comuna Urecheni. Acolo, o femeie în vârstă de 20 de ani și concubinul ei, de 17 ani, l-au bătut cu bestialitate pe micuțul de 2 ani. Copilul are o necroză pe posterior din cauza loviturilor, iar medicii au observat că mai are și urme mai vechi de agresiune pe corp.

Copilul este acum la secția de Terapie Intensivă în comă profundă. Ancheta poliției este în curs de desfășurare și se fac cercetări la domiciliul unde mama locuia cu copilul. Potrivit autorităților, în locuința unde stătea mama cu copilul trăiesc mai multe familii și trebuie aflat dacă există și alți copii care riscă să fie agresați.

Foto – 123rf.com


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Stiri