O femeie din Suceava a fost condamnată la 15 ani de închisoare pentru că și-a ucis trei copii nou-născuți

O femeie în vârstă de 40 de ani, din Poiana Negri, Suceava, acuzată că și-a omorât trei copiii, la scurt timp după naștere, a primit o pedeapsă de 15 ani de închisoare. Femeia mai are trei copii, iar sentința poate fi atacată cu apel.

Potrivit autorităților, în vara anului 2019, în gospodăria femeii a fost găsit un bebeluș mort, într-o pungă, iar apoi resturile altor doi prunci, uciși în iunie 2016 și în februarie 2018. Femeia și-a justificat gestul înfiorător spunându-le autorităților că mai are trei copii și nu-și mai dorea alții.

Femeia a născut în baie, iar apoi și-a ucis pruncii cu sânge rece, notează presa locală.

Din cele spuse de anchetatori, femeia, căsătorită din 2008, ce lucra ca inginer la o firmă din zonă și avea o situația materială decentă, a născut în 2016 un băiat, într-un lighean, în baia casei, fără ca soțul ei să bănuiască că ar fi fost gravidă. După naștere, a acoperit copilul cu o pătură, iar a doua zi  l-a îngropat în grădina casei.

Citește și: Un bebeluș cu COVID-19 a fost abandonat într-un spital din Iași

La fel s-a întâmplat și în 2018, când a născut tot un băiat, în cada plină cu apă, pe care l-a ascuns, timp de două săptămâni într-o casă btrânească nelocuită, iar mai apoi l-a îngropat în grădină.

În 2019 a rămas din nou gravidă, fără să spună nimănui. Deși vecinii bănuieau că e însărcinată, femeia se folosea de pretextul că se îngrașă din cauza unui tratament pe care-l ia. Atunci, a născut un alt băiat, într-un sac menajer, pus pe bideu, iar a poi a legat sacul, l-a pus într-o cutie și l-a dus, ca ultima dată, în casa bătrânească, unde l-a ascuns într-un dulap.

Cazul femeii a ieșit la iveală după ce, cunoscuții au observat că femeia nu mai era gravidă, dar nu avea nici copil nou-născut.

Foto – 123rf.com


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Stiri