O gravidă a ajuns la spital după ce a auzit „o pocnitură” în cap. Ce s-a întâmplat cu femeia

O femeie în vârstă de 30 de ani, din Arizona, a povestit recent că în urmă cu cinci ani, pe când era însărcinată în 24 de săptămâni cu al doilea copil, a ajuns de urgență la spital după ce a simțit o pocnitură' în zona capului.

Bridget Chiovari se aplecase atunci să-și pună în pătuț celălalt copil, de 1 an și jumătate, când a simțit că i se face rău. Când durerea de cap i s-a agravat, femeia a fost dusă de soțul ei, Chris, la spital. Acolo medicii i-au spus că este doar deshridratată și au trimis-o acasă. Cum a iești din spital, Bridget și-a pierdut capacitatea de a mai vorbi, potivit Mirror. S-a întors să primească ajutorul medicilor, iar aceștia i-au spus că a suferit un accident vascular cerebral (AVC).

Mi-au pus un dren intraventricular în craniu. Pentru ca excesul de sânge și fluide să iasă afară, pe măsură ce scade inflamarea creierului. Asta mi-a salvat viața – a povestit femeia.

Citește și: Neamț: Un copil de doi ani a ajuns în comă la spital după ce a fost bătut de părinți

După ce a stat trei săptămâni în spital Bridget, s-a refăcut parțial, iar la scurt timp a adus pe lume copilul, un băiețel sănătos. Femeia spună că și acum, la cinci ani după incident, încă se recuperează după AVC.

Mă afectează zilnic, în tot felul de moduri. Încă sufăr de efectele secundare ale unei leziuni cerebrale, iar depresia îmi îngreunează viața. Ruptura s-a produs în zona cerebelului, așa că echilibrul meu este afectat. Amețesc incredibil de ușor și mersul în linie dreaptă nu este întotdeauna posibil. Sarcinile zilnice necesită mult mai multă energie decât înainte și să țin pasul cu cei doi copii ai mei este o luptă constantă – a mai spus ea.

Foto – 123rf.com


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Stiri