S-a aruncat în fața mașinii ca să-și salveze cei trei copii

Clipul de mai jos, având peste șase milioane de vizualizări pe Youtube, este un tribut adus de două adolescente mamei lor, care și-a riscat viața ca să-și salveze cei trei copii. Cele două fete, Chloe și Annie au vrut să împărtășească lumii întregi povestea impresionantă ce dovedește încă o dată până unde poate merge dragostea unei mame. 

Părinții lor s-au căsătorit în 1991, iar un an mai târziu s-a născut Chloe, sora cea mare. În 1994 a apărut Annie, iar doi ani mai târziu a venit pe lume și fratele lor. Până aici, nimic neobișnuit – o familie frumoasă și fericită cum sunt atâtea altele. Însă din 1999, povestea se complică.

Iată mărturisirea fetelor:

'Eram în vacanță cu părinții și bunicii. Au închiriat o cabană frumoasă aflată pe marginea unei stânci. Era frumos și eram foarte bucuroși. Noi aveam 7, 5, respectiv 3 ani. Când am ajuns la cabană, părinții și bunicii s-au dat jos din mașină ca să semneze actele, iar noi am rămas în mașină și ne uitam pe geam.

familie

Cheile erau la mama, dar, cumva, mașina a ieșit din viteză și a luat-o la vale spre marginea prăpastiei. Cum a văzut ce se întâmplă, mama a făcut un lucru de neînchipuit: a alergat în fața mașinii, încercând să o oprească. Ne amintim cum arăta chipul ei, chiar înainte să fie călcată de mașină. Și ne amintim că am simțit cum am trecut cu roțile peste corpul ei. Asta ne-a salvat viața. Corpul ei a încetinit mașina suficient de mult încât bunicul să ne prindă din urmă și să tragă frâna de mână. Exact înainte să cădem de pe stâncă. 

Mama ar fi putut să moară după ce a fost lovită. Pintr-un miracol a supraviețuit. Însă mașina i-a rupt coloana vertebrală. A rămas paralizată de la brâu în jos și nu va mai putea să meargă niciodată. Dar spune că nu ar schimba nimic pentru că cei trei copii ai ei sunt în viață. '

Chiar și din scaunul cu rotile, mama a fost alături de copiii ei în fiecare moment al vieții, le-a fost prietenă și i-a ajutat de câte ori au avut nevoie. 'Ne-a salvat viața în accident, în 1999. Apoi ne-a salvat viața în fiecare zi, iar și iar', a fost concluzia fetelor.

 

Foto: captura Youtube


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Familie