Secrete Feng Shui – 10 elemente care iti aduc noroc in dragoste

Nodul mistic – este unul dintre cele mai folosite simboluri feng shui si simbolizeaza o viata lunga si plina de noroc sau o curgere armonioasa a energiilor, curgere neintrerupta de accidente sau alte ghinioane.

Broasca testoasa – este unul dintre cele mai puternice simboluri folosite in arta feng shui. Se foloseste in mai multe feluri, de exemplu daca o pui in spatele casei, al gradinii sau al biroului te protejeaza si iti interaste energiile. Daca folosesti o broasca de neagra, din metal – aceasta va contribui la bunastarea afacerii tale si la cariera ta.

Cocorul Alb

Gainusa aurie pe monede si pepite – aduce noroc si bogatie si se pune pe birou in in partea de vest a casei. De asemenea alte obiecte care atrag norocul sunt diferite amulete pe care le gasesti in magazinele specializate: pandantive si amulete, talismane, ardei rosii, si diferite seturi de accesorii feng shui.

Simbolul Dublei Fericiri – ideograma dragostei

Acest simbol este unul dintre cele mai puternice remedii de a atrage dragostea si fericirea – amplaseaza un tablou cu Simbolul Dublei Fericiri in dormitor pentru a atrage sufletul pereche. Activeaza norocul in dragoste, aduce fericire si relatii durabile.

Ratele mandarine, amuleta pentru dragoste

Pentru ca au acelasi partener toata viata, ratele mandarine simbolizeaza armonia si fericirea in cuplu, in traditia Feng Shui. Asaza o pereche de rate mandarine in dormitorul tau, pentru a-ti aduce noroc in dragoste si un plus de energie in viata sexuala.

Evantaiul, scut impotriva gandurilor rele

Evantaiul este un alt simbol Feng Shui menit sa apere cuplurile. Amplasat pe un perete al dormitorului, ca un tablou, dar nu deasupra capului, evantaiul respinge energiile negative transmise de cei care sunt invidiosi pe relatia si armonia cuplului vostru. Evantaiele cu motive florale, precum bujorii pereche sau paunii, ajuta la improspatarea energiei intr-o relatie.
 

Citeste continuarea pe pagina urmatoare: 1 2


Recomandari
Proiecte speciale
Huff
Redactia.ro
Unica.ro
Sfatul Medicului
Trending news
Mai multe din Sfaturi practice