Despre ciocolată știm toate că are efectul de a ne reda buna dispoziție, dar din păcate, are și efectul secundar de a ne dărui kilograme în plus. Din fericire, există însă și alte alimente-minune pe care poți să le mănânci ca să scapi de depresie. Uite ce recomandă specialiștii, pentru ca să scapi de stările
Alimentația în sarcină trebuie să fie o prioritate pentru viitoarea mămică, alături de toate analizele și testele care să monitorizeze evoluția copilului. Bebelușul care crește în tine are nevoie de nutrienți esențiali, vitamine și minerale, pentru a se dezvolta bine. Unele alimente însă, deși hrănitoare și gustoase, pun în pericol fătul. Uite câteva informații despre
Medicii alergologi atenţionează că numărul bolilor alergice este în creştere, iar pentru că tratamentele sunt tot mai puţin eficiente, cea mai bună cale este să înlăturăm factorii alergeni. Cu ocazia Zilei Mondiale a Alergiilor, Dr. Camelia Berghea, medic primar alergolog, la Spitalul Clinic “Prof. Dr. Al. Obregia, s-a întâlnit joi, 11 iulie, cu jurnaliştii, în
Ingrediente pentru două porţii: • 60 g de cod • 1 avocado copt • 1 lingură de brânză Mod de preparare: Gătiţi codul la abur/cuptor timp de aproximativ 15 minute. Curăţaţi avocado şi puneţi-l într-un bol alături de peşte şi brânză, apoi mixaţi, până obţineţi o consistenţă omogenă. Puteţi înlocui codul cu orice alt
In general, dupa ce implineste 6 luni, bebe va da semne ca e din ce in ce mai atasat de tine, mami.
Ingrediente: legume pentru supa frunze dafin sare piper 200 g ton 50 g ceapa 2 linguri suc de lamaie 4 linguri ulei de masline 1 legatura busuioc 2 catei de usturoi 30 g masline Preparare: Legumele se spala, se curata si se taie cuburi mici. Se oparesc in 500 ml apa fiarta cu foi
General Parma Food completeaza gama Calvo Ton cu 3 noi articole la 160 gr pentru retail : Ton in ulei vegetal, Ton in ulei de masline, Ton in sos natur.
Ingrediente: merluciu, felii de lamaie, sare, piper, ierburi aromate, lamaie, un strop de ulei, folie de aluminiu Preparare: Asezam pestele pe folie de aluminiu, il condimentam cu piper, sare, ierburi aromate, se pun felioare de lamaie, un strop de ulei. Se impacheteaza folia de aluminiu si asezam in cuptor. Pestele astfel preparat se serveste cu
Ingrediente: merluciu, sare, piper, ierburi aromate, un strop de ulei, usturoi, 1 rosie feliata, 1/4 vanata, 1 ardei gras, folie de aluminiu. Preparare: Asezam pestele pe folie de aluminiu, il condimentam cu piper, sare, ierburi aromate. Se pun felioare de rosie, usturoiul pisat, ardeiul si vanata taiate bastonase, un strop de ulei. Se impacheteaza folia
Parma Food va recomanda Tonul Calvo – o sursa naturala de elemente esentiale pentru buna functionare a organismului nostru. Tonul Calvo este lider pe piata Spaniei si va ofera nutrientii pestelui crescut in ocean.
Cu siguranta, una dintre „celebritatile“ neÂÂincoronate ale alimentatiei, Omega-3, ne face, din pacate, sa cadem in aceeasi eroare ca si in cazul vedetelor de la Hollywood: credem ca stim totul despre el numai pentru ca auzim de la altii diverse comentarii si pareri despre adevaratele sale actiuni.
Ingrediente: un crap, orez, ciuperci din conserva, ceapa, morcov, patrunjel, suc de rosii, condimente. Preparare: Crapul se spala, se curata si se condimenteaza. Ceapa se taie si se caleste in ulei de masline. Adaugam orezul si il calim, apoi adaugam ciupercile din conserva taiate felii si se inabusa pana scade zeama. Se condimenteaza putin si
Ingrediente: un peste porivit (eu folosesc pastrav sau caras) 2 cepe mijlocii taiate julien un morcov mijlociu taiat rondele un ardei gras taiat cubulete 3 catei de usturoi taiat felii o felie de lamaie curatata de coaja suc de rosii cimbru, sare Preparare: Intr-un vas nu prea inalt se face un pat din jumatate din
Ingrediente: 1 kg peste, 1 ceapa, 1 morcov, 1 lamaie, 1 legatura patrunjel, 5-6 boabe piper, sare, piper, ulei Preparare: Zarzavatul (morcovul taiat in bucatele pe lung, ceapa taiata in bucatele potrivite), se pune la fiert intr-un vas inalt cu apa, sare si piper. Cand legumele au fiert se scoate si se adauga in apa
Ingrediente: 1 kg peste, 2 cepe, 2 morcovi, 2 adei grasi, pasta de gogosari, 5 catei de usturoi, sare, piper zeama de lamaie, ulei, o cana suc de rosii. Preparare: Pestele curatat se taie bucati, pe care se presara sare, piper si se lasa 1-2 ore in zeama de lamaie amestecata in prealabil cu putin
Ingrediente: 4 dorada de marime mijlocie 8 lamai 6 linguri zahar brun 5 linguri ulei de masline sare, piper boabe de coriandru Preparare: Se spala pestele, se cresteaza si se aseaza in tava se rad lamaile (6) si se pune razatura intr-un bol unde se adauga zaharul, zeama de lamaie, sarea, piperul si boabele de
Ingrediente: file de peste (cod), sare, piper, ulei, lamaie Preparare: Pestele se spala, se presara cu sare, piper si se lasa 1-2 ore in zeama de lamaie amestecata in prealabil cu putin ulei. Se prajeste in ulei la foc rapid si se serveste cu felii de lamaie.
Ingrediente: 1 kg peste (crap, somn, stiuca) 3-4 morcovi 1legatura patrunjel 200 g faina 1 ceapa mare 1-2 ardei grasi 2 rosii de marime mijlocie, bors sau zeama de varza sare de lamaie sau otet frunze de leustean untdelemn sare si piper dupa gust. Preparare: Pestele, curatat se taie in bucati potrivit de mari, pe
Ingrediente: 2 bucati de file de peste Pangasius 2 cartofi mici 1 morcov 3 buchetele de broccoli 1 ardei gras mic 1 lingurita unt sare Preparare: Pestele se fierbe cu putina sare si unt. Legumele la fel, se curata si se fierb si ele cu putina sare si unt. Dupa ce sunt gata, pestele se
Ingrediente: 1 peste (crap) 3 morcovi 1 pastarnac 1/2 telina 2 cepe sare, ulei Preparare: Se curata pestele de maruntaie si solzi, se spala si se portioneaza. Legumele se curata, se spala si se taie bucati mai mari. Se unge tava cu ulei, se aseaza legumele, apoi pestele, se presara putina sare si se