[Video] Clipa în care coloana decorativă din Primăria Capitalei cade peste copilul de șapte ani

Luni, 22 august, un copil în vârstă de șapte ani a ajuns în stare gravă la spital, după ce o coloană din piatră, aflată pe holul Primăriei Capitalei, s-a prăbușit peste el. Incidentul s-a petrecut sub privirea tatălui său, care aștepta la coadă, în instituție. Poliția a deschis dosar penal pentru vătămare corporală din culpă în acest caz.

În timp ce bărbatul își aștepta rândul la coadă, copilul vede coloana de piatră de la intrarea în sediul instituției și se duce la ea. Apoi se urcă pe piedestal pe care era pusă și trage de ea.

O brașoveancă a fost sancționată pentru că mergea cu cei trei copii cu bicicletele pe trotuar

Câteva secunde mai târziu, coloana se desprinde și cade peste copil, chir sub ochii tatălui care se afla la doi metri de el. În clipa respectivă, tatăl îndepărtează coloana de pe trupul băiatului, îl ia în brațe și iese din Primărie.

În fața clădirii a ajuns rapid o ambulanță care a luat copilul, conștient, pentru a-l duce la spital. Băiețelul a ajuns în jurul orei 14, în stare gravă, la Spitalul Grigore Alexandrescu, din București. După analizele necesare, copilul a fost internat la secția de Terapie Intensivă, pentru a fi monitorizat permanent, notează observatornews.ro.

În momentul de față, sunt în desfășurare două anchete al poliției, iar în paralel face și Primăria o anchetă administrativă pentru a stabili cauzele incidentului.

Foto – Captură Youtube


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Stiri