Ciuperci cu cartofi la cuptor

Ingrediente:

3-4 cartofi mai mari fierti si apoi tocati cubulete
300-400 gr ciuperci
2, 3 lingurite de cascaval dat pe razatoarea mica
2 oua
2-3 ardei taiati feliute
1-2 catei de usturoi
1-2 cepe
1 lingura bulion
marar, patrunjel

Preparare:

Se unge tava cu putin ulei, se adauga cartofii , ciupercile, ardeiul , ceapa, adaugam 2-3 cescute de apa, si 1 lingura bulion si amestecam ingredientele. Dam la cuptor la foc potrivit 15 min.

Dupa 15 min scoatem tava din cuptor, adaugam verdeata tocata si usturoiul, amestecam bine, uniformizam compozitia si apoi la suprafata adaugam ouale batute bine si amestecate cu cascavalul. Le dam iarasi la cuptor pentru inca 10 min. Se serveste cu friptura de pui, si cu muraturi, castraveti sau gogosari murati. Pofta buna!

Mai multe articole