Ciupercute haioase

Ingrediente:

5 oua
1 cutie mica pate de ficat
2-3 felii sunca de Praga
3-4 linguri de maioneza facuta in casa
2 castraveti acri bulgaresti
o jumatate legatura marar
2 rosii mari
cateva frunze de salata

 

Preparare:

Ouale se fierb tare, se lasa in apa rece si apoi se curata de coaja. Oul se taie un pic la ambele capete (la fiecare baza); sa stea mai bine pe farfurie, iar de la celalalt capat se scoate galbenusul cu grija, pentru a nu se strica oul. Cutia de pate de amesteca cu galbenusurile, sunca de Praga, taiata in cubulete mici, mararul tocat marunt, castravetii taiati in cubulete mici si maioneza.

Dupa ce ati scobit ouale de galbenus, cu o lingurita introduceti compozitia rezultata in fiecare ou. Taiati un capac rotund din rosie si aplicati-l la suprafata oului. Puneti cateva lingurite de maioneza intr-o punga, gauriti-o la un varf si punctati felia de rosie, pentru un aspect haios. Puteti aseza ouale pe un platou, cu cateva frunze de salata. Pofta mare!

Mai multe articole