Crema de banane

Ingrediente:

200 g crema de branza dulce
100 ml iaurt cu gust de banane
frisca Hulala Mix
3-4 linguri zahar vanilat
5-6 linguri smantana dulce
1 lingura suc de lamaie
esenta rom (cateva picaturi)
2-3 banane
1 ciocolata fara umplutura

Preparare:

Se pun in blender (sau se mixeaza bine) branza, laptele, iaurtul, smantana, sucul de lamaie si esenta de rom si se amesteca pana se obtine un amestec omogen, apoi se incorporeaza usor frisca Hulala.

Se decojesc bananele si se piseaza doua din ele, apoi se amesteca impreuna cu compozitia. Ciocolata se topeste impreuna cu 2-3 linguri de lapte Banana pastrata pentru decorare se taie rondele subtiri. Intr-o cupa sau un pahar , se pun cateva rondele de banana, apoi se toarna injurul lor putina ciocolata topita.

Se acopera cu crema de banane, apoi se mai pun cateva rondele si din nou se toarna ciocolata. Desertul astfel pregatit se acopera cu o folie si se da la rece la frigider. Inainte de servire se indeparteaza folia si se orneaza cu frisca si ciocolata rasa. Un desert foarte racoritor, delicios si la indemana oricui. Pofta buna!

Mai multe articole