Cremă de brânză şi caise (de la 9 luni)

Ingrediente pentru două porţii:

• 5 caise coapte

• 2 linguri mari de cremă de brânză

• un vârf de cuţit praf de vanilie

 

Mod de preparare:

Spălaţi caisele, scoteţi-le sâmburii şi tăiaţi-le în bucăţele, apoi puneţi-le pe foc, la bain-marie, timp de 10 minute. După ce s-au muiat, lăsaţi-le să se răcească.

Puneţi caisele, crema de brânză şi vanilia într-un blender şi amestecaţi.

În funcţie de preferinţele celui mic, puteţi înlocui caisele cu piersici sau prune.

Când bebe mai creşte, puteţi să amestecaţi caisele cu puţin din sucul pe care şi l-au lăsat la fierbere, apoi să alternaţi piureul de caise cu crema de brânză, atunci când serviţi.

 

Sursa: La Cuisine de bébé

Mai multe articole