Margarita picanta cu zmeura

Ingrediente:

500 g zmeura congelata
1 chili, taiat in doua si curatat de seminte
6 linguri zahar tos
cateva bucati de lamaie
zahar tos
zeama de la 5 lamai
500 ml tequila
apa minerala carbogazoasa

Preparare:

Intr-un vas pune zmeura, ardeiul, 100 ml apa si zaharul si incalzeste treptat, amestecand, pana cand fructele se desfac si se inmoaie. Lasa deoparte la infuzat timp de 10 minute si apoi strecoara printr-o sita. Rezulta o cantitate de circa 300 ml. Lasa deoparte sa se raceasca.

Inmoaie gura celor 10 pahare de cocktail in suc de lamaie si apoi da-le prin zahar tos fin. Da-le la congelator timp de 5 minute. Amesteca siropul preparat cu zeama de lamaie si imparte in pahare. Toarna in fiecare pahar cate putin tequila si completeaza cu apa minerala sau cu apa tonica.

Mai multe articole