Ingrediente:
un pachet margarina,
1/2 kg zahar,
o ceasca de lapte,
4 linguri cacao,
4 oua,
un praf de copt stins cu lamaie,
9 linguri de faina
Preparare:
Intr-un vas se topesc la foc margarina, laptele, zaharul, cacaoa. Se separa din aceasta compozitie 15 linguri. Restul de compozitie se lasa la racit. Dupa ce s-a racit, se adauga 4 galbenusuri, unul cate unul, praful de copt stins cu lamaie, faina si albusurile batute spuma. Se aseaza compozitia intr-o tava unsa si tapetata cu faina in prealabil.
Se coace la foc potrivit. Se prepara glazura din cele 15 linguri de aluat date deoparte, o ciocolata mare, 2 pahare nuci pralinate in cuptor si zdrobite. Se topeste ciocolata si se adauga nuca. Se amesteca ingredientele. Crema obtinuta se intinde peste aluatul copt si se lasa la rece. Se taie rece.