Ingrediente:
Pt. blat: 
200 gr unt 
70 gr zahar 
240 gr faina 
3 lingurite coaja portocala
Pt. crema: 
60 gr faina 
200 gr suc lamaie si portocala  
4 oua mari 
220 gr zahar 
3 lingurite coaja potocala
Preparare:
Pentru blat, amestecam intr-un bol faina cu zaharul si coaja de portocala, adaugam untul la temperatura camerei, si framantam cu mana pana rezulta o bila omogena si compacta. Intindem aluatul obtinut direct (cu mana) in tava pe hartia de copt si o intepam cu furculita. Eu am udat hartia de copt pentru a se inmuia si sa se muleze mai bine pe tava. Dam la cuptorul incins pentru 15 minute (cand se coloreaza usor pe margini e gata).
Pentru crema care va merge la cuptor, amestecam ouale cu zaharul pana-si dubleaza volumul. Adaugam faina si sucul de lamaie si portocala si coaja de portocala si mixam inca vreo 3 minute. Dupa 15 minute scoatem blatul din cuptor si adaugam peste blatul fierbinte crema, o mai dam pentru 15-20 minute la cuptor. O lasam sa se raceasca complet dupa care o taiem si o pudram.