Prăjitură Delice fără coacere

Fără zahăr, fără lapte, fără ouă, doar ingrediente naturale, sănătoase şi un gust incredibil – aceasta este prăjitură Delice fără coacere. Crede-mă, toată lumea o va savura şi va rămâne cu gândul la ea!

Iată cât de simplu este să prepari delicioasa prăjitură Delice, fără coacere.

Ingrediente

Pentru bază:

  • ¾ ceaşcă fulgi de ovăz (sau hrişcă, dacă vreţi o prăjitură fără gluten)
  • ¾ ceaşcă curmale fără sâmburi
  • ¾ ceaşcă nucă de cocos mărunţită

 

Pentru stratul superior:

  • ⅓ ceaşcă ulei de nucă de cocos
  • ¼ ceaşcă sirop de arţar
  • zeama de la 3 lămâi stoarse
  • 2 banane
  • ½ nucă de cocos mărunţită (fulgi de nucă de cocos)

 

Cum să pregătești prăjitură Delice fără coacere

Pentru bază: pune fulgii de ovăz/ hrişca şi nuca de cocos în robotul de bucătărie şi mărunţeşte până obţii o făină mai grosolană. Adaugă curmalele şi continua procesul până când toate ingredientele se amestecă bine. Pune amestecul într-o tavă pătrată, presează-l bine până obţii un strat uniform şi pune la frigider.

Pentru stratul superior: cu ajutorul robotului de bucătărie/blenderului, amestecă bine toate ingredientele. Gustă amestecul şi vezi dacă trebuie să mai adaugi ceva. Întinde compoziţia pe stratul de bază şi ţine la frigider peste noapte. A doua zi, taie în bucăţi şi presară câţiva fulgi de nucă de cocos  măcinaţi, pentru un effect de zahăr pudră.

Sursa: thisrawsomeveganlife.com

Mai multe articole