Ingrediente:
–	2 linguri de ulei
–	2 cepe tocate
–	1 catel de usturoi
–	3 bucati piept de pui
–	1 ardei gras rosu
–	225 g broccoli
–	250 g fasole verde
–	3 linguri unt de arahide
–	1 lingura sos de soia 
–	60 ml apa
Preparare:
Intr-un vas neaderent, incinge uleiul si caleste, timp de 3 minute, ceapa. Adauga usturoiul zdrobit si pieptul de pui dezosat, fara pielite, taiat fasii. Caleste, amestecand incontinuu timp de 3 minute.
Scoate carnea deoparte cu spumiera si adauga in vas ardeiul gras, taiat felii, broccoli si fasolea si caleste timp de 3 minute.
Amesteca untul de arahide si sosul de soia cu apa. Toarna amestecul peste legume, adauga carnea si continua sa tii pe foc inca 3 minute. Serveste preparatul cu garnitura de orez fiert la aburi sau cu taietei fierti.