Rulada cu crema de ciocolata

Ingrediente:

5 oua,
5 linguri faina,
5 linguri zahar,
1 plic zahar vanilat

Crema:
un plic de crema de ciocolata Dr. Oetker,
250 ml lapte,
50 g zahar.

Preparare:

Separam galbenusurile de albusuri. Galbenusurile se bat cu zahar, pana se fac o crema alba, se adauga faina, sare, zahar vanilat. Albusurile se bat spuma si se amesteca usor cu restul compozitiei, se toarna in tava si se baga la cuptor. Preparam crema conform instructiunilor.

Se pune un prosop umed pe masa si peste el se pune blatul cald, se pune peste tot blatul crema, se intinde uniform si se ruleaza cat este inca cald, cu prosopul ne ajutam sa rulam mai repede. Rulada am imbracat-o in crema si pe o jumatate am facut urme cu furculita asemeni scoartei de copac, iar pe cealalta jumatate am pus fulgi de nuca de cocos deasupra.

Mai multe articole