Ardei gras roşu cu piept de pui (de la 12 luni)

Ingrediente

• 1 ardei roşu mare
• 3 linguri suc ​​de portocale
• ½ iaurt
• 20 g piept de pui (de curte)

 

 

 

 

Mod de preparare

Spălaţi şi curăţaţi ardeiul gras, tăiaţi-i în fâşii şi puneţi-i să fiarbă la abur aproximativ 20 de minute. După 10 minute, adăugaţi pieptul de pui. După ce au fiert, înlăturaţi pieliţa de la ardeiul gras, care nu este foarte digerabilă pentru copil.

Într-un castron, turnaţi iaurtul şi sucul de portocale, apoi adăugaţi ardeiul gras şi carnea de pui şi mixaţi. Înainte de a servi, adăugaţi câteva boabe de porumb înmuiate la abur timp de 5 minute. Ardeiul gras şi porumbul merg foarte bine împreună.

 

 

Sursa: la Cuisine de bébé

Mai multe articole