Bulz cu afumatura

Ingrediente:

500 g malai
cca. 400 ml apa
200 g carnati taranesti afumati
100 g haizer afumat
250 g telemea de vaca
2-3 oua
unt pentru uns forma
ulei
sare

 

Preparare:

Pregatim intr-un ceaun mamaliga:punem apa, putina sare si cand apa incepe sa fiarba turnam in ploaie malaiul, amestecand continuu pana se obtine o mamaliga bine legata.

Separat carnatii si kaizerul se taie in cubulete mici si se prajesc intr-o tigaie cu ulei incins.

Intr-un vas uns cu putin unt se pune jumatate din cantitatea de mamaliga, telemeaua data prin razatoare si mai apoi carnatii si kaizerul prajit. Acoperim cu restul de mamaliga.

Cu dosul unei linguri se formeaza 2-3 cuiburi in fiecare punand cate un ou.

Dam la cuptor pana cand ouale sunt gata facute.
 

Mai multe articole