Carnaciori umpluti cu omleta si ciuperci

Ingrediente:

2 carnati
3 ciuperci
3 oua
1 felie de branza grasa
marar verde
2 fire ceapa verde
1 graunte usturoi
sare, piper negru

Preparare:

Se taie carnatii pe mjloc dar fara a ajunge la capete sau la baza, doar crapam, apoi cu o lingurita de inox scoatem o parte din miez si apoi ii prajim in tigaie. Se vor desface ca niste barcute. Se bat ouale spuma cu sare si piper si se coace o omleta pufoasa cu unt. Se taie jumate din omleta si se presara pe ea branza grasa si putin marar verde. Se ruleaza si se leaga frumos cu o fundita verde din frunze de ceapa verde.

Se curata ciupercile si se toaca marunt.secalesc putin. Se curata, se spala si se toaca marunt cepa verde si usturoiul. Se amesteca miezul de carnat cu ceapa si usturoiul si se calesc putin.Se amesteca cu ciupercile si cu cubulete de omleta si se umplu barcutele din carnati. Se servesc carnatii umpluti alaturi de ruloul de omleta legat cu ceapa verde si se presara putina tocatura de frunze de ceapa verde deasupra.

Mai multe articole