Ciorba taraneasca de pasare

Ingrediente:

1 pui
2 morcovi
1 legatura patrunjel
1 telina
1 ceapa
2 cartofi mijlocii
1 ardei gras
8 rosii
50 ml de ulei
o mana de boabe de mazare,cateva pastai de fasole, sare
 

Preparare:

Puiul se spala, se taie in bucati si se pune la fiert intr-o oala cu trei litri de apa si putina sare.

Dupa ce a dat in clocot se aduna spuma si se fierbe in continuare la foc domol.

Ceapa taiata marunt se adauga peste bucatile de carne.

Toate zarzavaturile se curata, se spala si se taie cuburi si se calesc in ulei.

Cand carnea este aproape fiarta, se adauga zarzavaturile calite, mazarea, fasolea verde taiata in bucati si cartofii curatati si taiati in cuburi.

Rosiile oparite si curatate de pielita se taie in felioare si se adauga inainte de a fi gata cu 15-20 de minute.

Cand totul este fiert se potriveste de sare, se mai da intr-un clocot si se adauga verdeata taiata marunt.

 

Mai multe articole