Cornuri cu salata de primavara

Ingrediente:

Pt. cornuri:
4 cornuri cu lapte
3 ardei de 3 culori
60 g branza
60 g cascaval
60 g svaiter unt cat o nuca
2 triunghiuri de branza topita cu smantana
susan

Pt. salata de primavara:
ardei colorati divers,
1 morcov,
1 rosie,
1 castravete mic,
zeama de la 1/2 lamaie,
1 lingura ulei de susan/masline.

Preparare:

Se coc cornurile cu lapte unse cu unt si presarate cu susan deasupra in tava cu hartie de copt la cuptorul preincins. Se scot si se lasa sa se raceasca . Se sectioneaza pe mijloc de-a lungul. Se scoate miezul si se amesteca cu branzeturile date pe razatoare. Se adauga si amestecul de ardei colorati si se umplu jumatatile de corn semiluna. Deasupra de tot se adauga cubulete mici de branza topita.

Se dau la cuptor cam 10 minute sa se rumeneasca frumos. Se servesc alaturi de salata de primavara care se prepara usor: spalam bine legumele, si razuit coaja de la morcov iar de la acastravete partial.Apoi taiem julien toate legumele si le stropim bine cu un dressing facut repede din zeama de lamaie amestecata cu uleiul de masline (eu am pus de susan) si cu sare si piper.

Mai multe articole