Dieta cu pepene verde: SLĂBEŞTI 4 kg în 10 zile!

Vrei să mai pierzi câteva kilograme, dar şi să te bucuri de plăcerile culinare ale verii? Acum, poţi împuşca doi iepuri dintr-o lovitură: mănânci pepene verde pe săturate şi slăbeşti văzând cu ochii.

 

 

 

Micul dejun

Micul dejun este acelaşi în fiecare zi: o felie de pepene verde, 50 g de pâine neagră prăjită (2 felii), o cană de ceai sau de cafea îndulcită cu zaharină.

Prima zi

Prânz: 100 g de carne fiartă de vită, 100 g de orez fiert, sos de roşii şi o felie de pepene verde, ca desert. Carnea de vită trebuie să fie slabă, iar la fiert, se pot adăuga, după gust, condimente (piper, ienibahar, dafin). Sosul de roşii se obţine astfel: se spală 2-3 roşii, se taie cubuleţe şi se pun la fiert cu apă, 2-3 picături de ulei şi condimente (sare, cimbru, piper, dafin).

Cină: este compusă din următoarele ingrediente: 50 g de brânză de vaci, o felie de pâine neagră prăjită şi una de pepene verde.

A doua zi

Prânz: o felie de pâine neagră prăjită, 50 g de piept de pui sau de curcan fiert, o felie de pepene verde.

Cină: 100 g de peşte slab, fiert sau la grătar, o felie de pâine neagră prăjită şi una de pepene verde.

A treia zi

Prânz: 50 g de spaghete cu sos de roşii şi brânză rasă. La desert, se mănâncă pepene verde pe săturate.

Cină: 300 g de salată de legume (roşii, castraveţi, ardei, ceapă, salată verde) şi o felie de pepene verde. La salată se poate adăuga o linguriţă rasă de ulei de măsline şi sare, dar fără a exagera, pentru că sarea reţine apa în organism.

A patra zi

Prânz: un castron de supă-cremă de legume şi crutoane, din 50 g de piept de pui fiert, o felie de pâine neagră prăjită şi o felie de pepene verde.

Cină: 150 g de cartofi natur, telemea rasă şi verdeaţă. La desert, se poate mânca pepene verde pe săturate.

A cincea zi

Prânz: 50 g de carne fiartă de vită, sote de ciuperci şi orice cantitate de pepene verde. Sote-ul de ciuperci se pregăteşte astfel: 200 g de ciuperci curăţate şi spălate se taie felii. Se pun la fiert 10 minute în apă cu sare. Se curăţă o ceapă, se spală şi se taie mărunt, se căleşte în 20 g de unt, după care se adaugă ciupercile, dafin, piper, ienibahar şi sare după gust. Se adaugă puţină apă şi se fierbe înăbuşit. La sfârşit se adaugă verdeaţă.

Cină: 50 g de brânză de vaci, două felii de pâine neagră prăjită şi orice cantitate de pepene verde.

Citeşte mai departe pe unica.ro şi află şi restul dietei cu pepene verde, care te ajută să slăbeşti 4 kilograme în doar 10 zile!

text: Diana Zagrean

foto Shutterstock

 

 

Mai multe articole