Drob de pui

Ingrediente:

1 punga ficatei de pui
1 punga inimi si pipote de pui
1 piept de pui
2 legaturi ceapa verde
1 legatura patrunjel
1 legatura marar
3 oua crude
4 oua fierte
condimente drob
pesmet
ulei, sare

Preparare:

Se pu la fiert ficatul, pipotele cu inimi si pieptul de pui cu un praf de sare fiecare in vase diferite, cat fierb se curata,spala si toaca marunt ceapa si verdeata. Dupa ce a fiert carnea si maruntaiele, se toaca la masina de tocat sau robot apoi se amesteca cu ceapa, verdeata, 2 oua crude, condimentele si sare dupa gust. Se tapeteaza tava cu ulei si pesmet, se pune o jum din compozitie, se pun oule fierte intregi si se pune si restul de compozitie si se da la cuptor la foc moderat 30-40 min, apoi se scoate, se unge cu un ou batut si se mai da la cuptor pana se rumente.

Mai multe articole