Frigarui din carne de miel cu pepene galben

Ingrediente:

carne de miel
ardei gras rosu si verde
ceapa uscata
o capatana de usturoi
1 pepene galben
usturoi verde
condimente: cimbru, sare, piper, curry
1 paharel de vin alb
cateva linguri ulei

Preparare:

Se marineaza putin inainte carnea de miel intr-un amestec din cateva linguri de ulei, cateva linguri de vin alb, putin cimbru uscat, tocatura de usturoi verde, piper si curry. Se pregateste gratarul sau daca stati la bloc si nu aveti curte si gratar puteti face in cuptor frigaruile. Pe tepuse se infig pe rand bucatele de carne, ardei, ceapa, usturoi si pepene galben.

Le puteti da un praf de sare si apoi le puneti pe gratar afara sau pe gratarul cuptorului si sub el o tava cu apa. Pastram o jumatate de pepene galben scobit de miez pentru ornat. Se aseaza pe un platou jumatatea de pepene galben cu scobitura in jos, se infig in spinarea lui frigaruile rumenite frumos si de jur imprejur se aseaza salata verde si ceapa verde. E o nebunie de culori si de gusturi! Pofta buna!

Mai multe articole