Ghebe cu maioneza

Ingrediente:

ghebe,
ulei de masline,
sare,
2 oua pentru maioneza,
o ceapa

Preparare:

Ghebele se spala bine si se fierb in apa cu sare. Dupa ce au fiert, se scurg si se clatesc bine apoi se trec prin masina de tocat sau prin robotul de bucatarie. Se taie marunt ceapa si se caleste usor in putin ulei de masline apoi se adauga ghebele tocate si se lasa pe foc mic sa se patrunda, amestecandu-se mai des sa nu se prinda.

E bine sa preparati totul intr-un ceaun ca sa nu se prinda. Cand sunt gata se dau deoparte la racit. Nu uitati sa adaugati sare dupa gust. Cand s-au racit adaugati maioneza preparata din 2 oua si ulei la care se adauga si mustar picant, dupa gust. Amestecati totul foarte bine si serviti cu incredere. Este o reteta usor de preparat si foarte gustoasa. Pofta buna!

Mai multe articole