Gordon Bleu

Ingrediente:

un piept mare de pui
cateva felii de sunca de Praga
cateva felii de cascaval
o cana pesmet
un praf de faina
2-3 oua
sare, piper
salata verde pentru decor

Preparare:

Pieptul de pui se taie in felii, ar trebui sa iasa cam 7 la numar. Depinde si de marimea pieptului de pui. Feliile se bat un pic cu ciocanul pentru snitele, se sareaza si se pipereaza dupa gust, apoi pe fiecare felie in parte se asaza o felie de sunca si o felie de cascaval, una peste alta, apoi se ruleaza. Ca sa nu se desfaca in timpul prajirii se prind la capete cu niste scobitori, pe care le scoateti dupa ce s-au facut. Dupa ce le-ati rulat se dau prin ou si apoi prin pesmet amestecat cu un praf de faina. Puteti repeta operatiunea de 2 ori, dupa care se pun la prajit in ulei incins. Sunt gata atunci cand pestemetul se caramelizeaza. Pofta mare!

Mai multe articole