Oua umplute cu pui

Ingrediente:

2 bucati piept de pui
10 oua
maoineza

Preparare:

Se pun la fiert ouale, la fel se face si cu pieptul de pui. Dupa ce sunt fierte se scot si se lasa un pic la racit. Ouale se decojesc si se taie cu mare atentie pe jumatate. Galbenusurile se opresc intrun bol. Pieptul de pui se taie cat de marunt puteti si se amesteca cu galbenusurile fierte si 2-3 linguri de maioneza pana se formeaza o pasta. Dint-un galbenus fiert si unul crud eu am facut maioneza. Cu aceea pasta se umple jumatatile de ou.

Farfuria am uns-o cu un pic de maioneza, pentru ca am pus ouale cu partea umpluta in jos si asta a evitat lipirea pastei de farfurie. Peste oua se pune restul de maoineza si se decoreaza cum doriti, in functie de preferinta: patrunjel, castraveti murati sau gogosari. In aceea pasta cu care am umplut ouale se ma poate pune si patrunjel taiat marunt si ceapa (data pe razaoare).

Mai multe articole