Ouă umplute: puișori

Ingrediente:
• 12 ouă fierte
• 1/4 cană maioneză
• 2-3 fire ceapă verde tocată
• Sare și piper (după gust)
• 1 vârf de cuțit de muștar
• Bucăți mici de măsline și morcovi pentru decor

Mod de preparare:
Curățați ouăle fierte (le puteți folosi pe cele rămase de la masa de Paște) de coajă. Se taie ușor un căpăcel de deasupra (aproximativ la 1/3 din înălțime) și se scoate cu grijă gălbenușul. Se amestecă gălbenușurile cu sare, piper, muștar, maioneză și ceapă verde și se reumple partea de jos a ouălor cu crema obținută. Se pune deasupra căpacelul tăiat și se ornează cu bucățele de măsline (ochișorii) și bucățele de morcovi (nasul).

Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe articole