Panna cotta cu topping de caise (de la 12 luni)

Ingrediente:

• 150 ml lapte

• 2 linguri frişcă

• 1 linguriţă miere

• 1 linguriţă apă de flori de portocal

• 1 ou

• 3-4 caise coapte

 

Mod de preparare:

Spălaţi caisele, scoteţi-le sâmburii şi tăiaţi-le în bucăţele, apoi fierbeţi-le la abur timp de aproximativ 10 minute. Mixaţi caisele, apoi lăsaţi toppingul să se răcească la temperatura camerei.

Într-un bol, amestecaţi toate celelalte ingrediente cu ajutorul unui tel. Turnaţi amestecul în vasele ramekin, acoperiţi-le cu folie de plastic şi puneţi-le să fiarbă la abur timp de 20 de minute.

Serviţi la temperatura camerei, cu topping de caise.

Poftă bună, copii!

 

Sursa: la Cuisine de bébé

Mai multe articole