Peşte alb cu piure de fenicul, ceapă şi iaurt (de la 9 luni)

Ingrediente:

• 1 porţie de peşte alb: merluciu, cod, merlan
• 1 fenicul mic (50 g)
• 2 cartofi
• 1 ceapă mică
• 1 iaurt mic

 

 

Mod de preparare:

Pregătiţi cartofii: spălaţi-i, curăţaţi-i şi tăiaţi-i în bucăţi mici. Puneţi-i la fiert timp de 20 de minute.

Între timp, spălaţi feniculul şi ceapa şi feliaţi-le. Fierbeţi aproximativ 15 minute feniculul, ceapa şi peştele (în funcţie de gust, când fierb ceapa, feniculul şi peştele, puteţi adăuga o crenguţă de cimbru sau puţin mărar, dar eliminaţi-le înainte de a mixa).

Mixaţi toate ingredientele fierte cu iaurtul. La sfârşit, puteţi adăuga un fir de arpagic tăiat mărunt.

Poftă bună, bebe!

 

Sursa: la Cuisine de bébé

Mai multe articole