Piept de pui crocant

Ingrediente:

un piept mare de pui;
o punga mica de fulgi de porumb aurii;
condimente: sare, piper alb, curry,
Knorr afumatura cu usturoi si praf de usturoi;
3 oua;
1 cana de lapte.

Preparare:

Se marineaza carnea de pui taiata fasii lungi intr-un castron nemetalic cu o cana de lapte si condimentele. Lasati un pic la rece la frigider acoperit cu o punga sau puneti totul in punga de la condimentul Knorr afumatura cu usturoi, care are si punga pentru cuptor si o folositi pe aceea.

Intre timp faceti un amestec din oua batute, aceleasi condimente si fulgii de porumb pe care ii zdrobiti usor cu ciocanul de batut snitele prin punga, asa incat sa ramana bucati un pic mai mari ca pesmetul. Scoateti carnea din marinata si o tavaliti prin acest amestec. Apoi o prajiti in baie de ulei incins si serviti cu garnitura de orez cu legume si curry sau salata verde.

Mai multe articole