Ingrediente:
500 gr faina
un cub drojdie
150 ml lapte
sare
250 gr salam sasesc
200 gr kaizer
150 gr ciuperci
2 rosii
un ardel gras rosu
un ardel gras verde
100 gr masline fara samburi
300 gr cascaval
piper, oregano, condimente pizza
1lingura bulion sau suc rosii
Preparare:
Se cerne faina, se incalzeste un pic laptele, apoi dizolvam bine cubul de drojdie cu un pic de zahar si lapte, incorporam faina si laptele treptat, framantam bine, pana cand aluatul nu se mai lipeste de maini.
Se lasa la crescut 1/2 ora – din aceasta cantitate de aluat ies 2 tavi – intindem aluatul, il asezam in tavi. Intr-un castronel adaugam lingura de bulion, cu condimentele de pizza si 2 linguri apa, amestecam si intindem pe aluat. Adaugam apoi salamul bine taiat, kaizerul, ciupercile, ardeiul fasii, masline, rosii si cascaval din belsug. Se lasa la cuptor la foc potrivit cam 1/2 ora.