Ingrediente:
500 gr aluat cumparat
5 bucati carnati oltenesti
150 gr salam de vara
150 gr salam Victoria
200 gr branza vaca
200 gr cascaval
o ceapa
2-3 rosii
100 gr masline
1 ardei gras rosu
putin porumb
2 linguri bulion
2 oua
Preparare:
Se intinde aluatul cu sucitorul si se pune in tava mare de la cuptor, dupa ce, in prealabil a fost unsa cu ulei si tapetata cu faina. Carnatii, salamul de vara si salamul Victoria, se taie in cubulete mici si se calesc un pic in tigaie. Inainte de ai lua de pe foc se adauga bulionul si se amesteca. Compozitia se rastoarna peste aluat si se intinde uniform. Branza si cascavalul se dau prin razatoarea mare si se pun deasupra. Peste, se pun maslinele din loc in loc, porumbul, ceapa taiata, rosiile si ardeiul, deasemenea taiate. Ouale se bat si se adauga pe toata suprafata. Se baga la cuptor cam 30 minute. Pofta mare!