Pui cu fasole pastai

Ingrediente:

Pentru doua portii:
4 pulpe de pui
1kg fasole pastai
2 cepe potrivite
3-4 catei de usturoi
2 linguri pasta de tomate sau suc de rosii
2 cuburi knorr de pui
sare, piper, boia dulce de ardei,
ulei

Preparare:

Se maseaza bine pulpele cu knorr delikat barbequie pentru pui, sare si usturoi pisat. Se rumenesc intr-un ceaun preferabil mai mare pentru a incapea ulterior si fasolea. Cand sunt gata se scot si se pune ceapa la calit.

Aceasta se stinge cu 1 cana cu apa, se adauga apoi pastaile de fasola, putin usturoi pisat, cuburile knorr si se lasa la foc potrivit pana ce fierb pastaile. Din bulion cu apa se face un sos nu prea subtire, in care adaugam boia dulce, sare, piper dupa gust.

Punem pulpele peste pastai, adaugam sosul si mai lasam pe foc circa 10 min. Se servesc calde cu mamaliguta si maioneza cu usturoi deasupra. Sunt delicioase.Pofta buna!

Mai multe articole