Rulou din piept de pui

Ingrediente:

– 1 piept de pui dezosat si fara piele
– 100 gr. branza de vaci
– 100 gr. branza burduf
– 1 ou
– sare, piper
– marar proaspat
– ulei (pentru prajit)
– 1 paharut vin alb

Preparare:

Pieptul de pui se spala, se usuca bine cu un servetel, se imparte in doua, se bate cu un ciocan ca pe snitel, se condimenteaza. Pregatim umplutura separat: branza de vaci si cea de burduf se amesteca cu oul, sare, piper (dupa gust), marar verde fin tocat.

Din compozitia obtinuta intindem uniform suprafata „foii’ din piept de pui (se lasa un centimetru liber pe margini), apoi rulam si prindem cu niste scobitori sa nu se desprinda. Punem ruloul obtinut in tava cu putina apa, vinul alb si 2-3 linguri de ulei. Se da la cuptor timp de o 1/2 ora (se intoarce o data). Este gata cand s-a rumenit bine. Se serveste cu multa pofta! 

Mai multe articole