Sandvisuri cubaneze de porc

Ingrediente:

4 chifle de hamburger, taiate pe jumatate
feliute subtiri de friptura de porc la cuptor
feliute subtiri de sunca
feliute subtiri de cascaval
feliute de castraveciori murati
mustar galben
maioneza, unt sau margarina topita

Preparare:

Pentru rezultate maxime, cel mai bine e sa folosesti friptura de porc la cuptor ramasa de la alta masa. Daca nu, poti folosi cam orice friptura de porc, taiata cat de subtire cu putinta. Pentru fiecare sandvis, intinde 1 lingura de mustar pe o jumatate a chiflei, iar pe cealalta jumatate, 1 lingura de maioneza. Pune feliile de porc, sunca si branza si cel putin trei feliute de castraveciori murati in fiecare sandvis (daca e cazul, poti indoi feliile de carne sau de branza) iar apoi pune impreuna cele doua jumatati de chifla.

Preseaza-le bine una peste cealalta cu podul palmei pana cand obtii un sandvis de vreo 3 centimetri grosime. Incinge o tigaie de teflon la foc mediu spre mare. Unge partea superioara a sandvisului cu unt topit. Pune sandvisurile in tigaie, cu partea unsa cu unt in jos. Unge restul de unt topit pe jumatatea inferioara a chiflei, care acum sta in sus. Tine-le pe foc vreo 6 minute, intorcandu-le de pe o parte pe cealalta o singura data, atunci cand s-au rumenit bine.

Mai multe articole