Ingrediente:
8 oua
250g zahar
1lfrisca lichida Hulala,
coaja rasa de portocala
stafide
piscoturi de sampanie (2-3 pachete),
nuci sau alune
margarina
1 cutie ananas rondele
3 portocale si 3 kiwi
40g gelatina
Preparare:
Ouale cu zaharul si cu coaja de portocala se bat pe foc la bain-mare pana se ingroasa ca o smintina. Frisca lichida se tine la rece si se bate si ea. Dupa ce compozitia de pe foc s-a ingrosat se da la o parte si se lasa la racit.
Intre timp se bate frisca si se pune si gelatina inmuiata cu putina apa pe foc. Dupa ce gelatina s-a inmuiat se toarna peste compozitia care s-a lasat la racit, apoi se adauga si frisca si se amesteca bine. Se tapeteaza o tava cu margarina, dupa care se aseaza fructele (ananasul rondele, portocalele taiate felii si kiwi).
Dupa ce s-a tapetat tava cu fructe se pune 1/2 din compozitie, se adauga piscoturile de sampanie, nucile, stafidele si se tine la frigider 2 minute dupa care se scoate si se toarna si cealalta 1/2 de compazitie si se tine la frigider pana a doua zi. A doua zi se rastoarna pe un platou si se serveste.