Ciorba de pui cu legume

Ingrediente:

1 pumn de mazare
1 morcov
1 pastarnac
1 ceapa mica
3-4 cartofi
1 ardei gras rosu
2 rosii p
1/2 piept de pui
1 ou
1 lingura de faina
sare

Preparare:

Se fierb legumele si pieptul de pui tocate marunt, mazarea se opareste separat in apa cu sare si apoi o scurgeti si o puneti repede intr-un vas cu apa rece cu gheata pentru a pastra culoarea verde intens. In timp ce fierb legumele cu puiul faceti galuste din cartofi fiert si zdrobit, amestecat cu putina sare si legat cu ou batut spuma si un praf de faina.

La sfarsit scoateti pieptul de pui, il taiati cubulete si il puneti inapoi, adaugati mazarea verde si galustele cu o lingura. Puneti capacul, dati focul mic si cand s-au facut galustele puteti servi cu putin patrunjel deasupra.

Mai multe articole