Rulada de cascaval cu branza si sunca

Ingrediente:

300g cascaval
100g unt sau margarina
500g branza dulce de vaca
120g sunca
1/2 ardei verde iute
1/4 ardei rosu capia sau gras
1/4 ardei galben gras
sare si piper dupa gust

Preparare:

Taiem cubulete sunca si ardeii. Punem branza dulce de vaca intr-un castron si condimentam cu sare si piper. Adaugam sunca si ardeii taiati cubulete si amestecam totul pana obtinem o compozitie omogena. Dupa ce am pregatit umplutura, incepem sa framantam invelisul ruladei.

Dam cascavalul pe razatoarea mica, si-l punem intr-un castron. Adaugam peste cascavalul razuit untul taiat cubulete, saram daca dorim si incepem sa framantam cu mana aceasta compozitie, pana se incorporeaza bine ingredientele si obtinem o bila ca un fel de plastelina.

Pe masa, sau pe un tocator, intindem o folie alimentara si incepem sa intindem compozitia intr-o foaie dreptunghiulara, cu grosimea de 0.5 cm. Dupa ce am intins foaia, punem pe intrega suprafata a foii umplutura si rulam pe lung, ajutanu-ne de folia pe care am intins cascavalul.

Rasucim usor si foarte strans pana la capat, strangem usor la capete ruloul format si il lasam invelit strans in folia cu care l-am rulat. Punem rulada rezultata in frigider si o lasam la rece pentru a se intari cel putin 3 ore. Dupa 3 ore putem taia rulada felute si o putem servi. Pofta buna!!!

Mai multe articole