Supă de pui cu spanac și parmezan

Ingrediente:
1 kg carne de pui (pulpe, pot fi și aripi)
2 morcovi
1 ceapă
1 păstârnac
3 ouă
2 căni spanac proaspăt sau 1 cană spanac congelat
parmezan ras
sare

 

 Mod de preparare:

Se pune carnea la fiert în 1,5 litri apă (se mai adaugă pe parcurs dacă scade prea mult) împreună cu morcovii, păstârnacul și ceapa. Când carnea e fiartă, o scoateți și o puteți folosi pentru alt fel de mâncare. Scoateți și legumele și strecurați supa.

Într-un bol bateți bine ouăle, până devin spumă și adăugați-le peste supă amestecând bine. Puneți și frunzele de spanac bine spălate și mai fierbeți 10 minute. Adăugați sare după gust și opriți focul. La servire presărați mult parmezan ras.

 

Mai multe articole