Dieta fulger de 7 zile

Vacanta se apropie si ai lasat pe ultimul moment reajustarea siluetei pentru forma de vara? Nici o problema – ai acum la dispozitie un plan de remodelare rapida prin care poti sa arati fabulos in doar sapte zile.

Daca vrei sa-ti grabesti pierderea in greutate, trebuie sa-ti accelerezi metabolismul, in acelasi timp urmarindu-ti atent dieta. Cum reusesti acest lucru? Simplu!

1. Incepe un exercitiu aerobic, cum ar fi de pilda joggingul sau inotul, pe care sa il practici de trei-patru ori pe saptamana.

Aceasta forma de miscare creste temporar rata metabolica, astfel incat vei arde mai multe calorii in perioada imediat urmatoare.

2. Condimenteaza-ti meniul cu chilli. Cercetarile au aratat ca si pudra de chilli (boiaua iute) iti activeaza metabolismul si te ajuta sa arzi mai eficient caloriile ingerate la masa.

3. Bucura-te de cafeluta zilnica. Cofeina determina si ea o accelerare usoara a metabolismului – asadar, nu doar te invioreaza si iti mentine spiritul alert, ci te si ajuta sa scapi mai repede de kilogramele suplimentare.

4. Antreneaza-ti si musculatura. In timp ce exercitiul aerobic te ajuta sa-ti accelerezi metabolismul pe termen scurt, exercitiile de rezistenta (flotari, greutati, aparate, la sala) cresc masa musculara, iar muschii nu doar dau o forma ferma si placuta corpului, dar si ard de noua ori mai multe calorii decat tesutul gras.

5. Bea ceai verde. Studiile au aratat ca substantele antioxidante din ceaiul verde au importante proprietati de activare a ratei metabolismului.

Reguli dietetice obligatorii
Fara alimente „albe' – nu manca nici un fel de paine alba, orez si zahar rafinat. Nu incalca regula celor trei mese pe zi (cu exceptia cazului in care ai nevoie urgenta de o gustare!). Evita alcoolul.Alege variantele cu mai putina grasime si portii reduse cantitativ.


Page: 1 2

Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe articole