Ingrediente: – 1/2 cani de unt sau margarina – 1/2 cani de zahar – 1 ou – 1 cana de banane pasate – 1 lingurita de vanilie – 1 si 1/2 cana de faina – 1 lingurita de praf de copt – 1/2 lingurita praf de copt – 1/4 lingurita sare – 1/4 lingurita scortisoara
Ingrediente: 1 banana putin lapte sau apa cereale (optional) Preparare: Decojeste fructul, pune-l in blender si paseaza-l sau poti sa-l pasezi si cu o furculita. Incalzeste pasta obtinuta la microunde timp de 25 de secunde pentru a o omogeniza. Adauga apoi lapte sau apa pentru subtiere. Optional, se pot adauga cereale.
Ingrediente: – 350 g faina – coaja rasa de la o lamaie – un varf de sare – 220 g unt topit – 150 zahar brun – 3 oua – praf de copt „stins” cu zeama de lamaie – doua banane coapte Pentru umplutura: – doua – trei banane Pentru glazura: – o banana –