Calcuator perioada fertila

Daca vrei sa stii cand sunt cele mai mari sanse de a ramane insarcinata, poti folosi mai jos „Calculator perioada fertila”, un instrument care ia in calcul ziua inceperii ultimei tale ovulatii si durata medie a ciclului tau menstrual.

Calculatorul de fertilitate iti ofera informatii despre care sunt perioadele fertile in urmatoarele sase luni, aratandu-ti care sunt inceputul perioadei fertile, ziua ovulatiei si safrsitul perioadei fertile.

De asemenea, acest calculator de fertilitate estimeaza in ce zile ar fi sanse mai mari ca o eventuala procreere sa aiba drept rezultat o fetita, daca va doriti una, sau un baiat.

Acest calculator de ovulatie (calculator perioada fertila) functioneaza cel mai bine pentru femeile care au un ciclu menstrual regulat. Daca aveti un ciclu menstrual neregulat, zilele de ovulatie si perioada fertila nu pot fi calculate cu exactitate.

Calculatorul perioadei fertile se bazeaza pe metoda calendarului, bazandu-se pe informatii despre ovulatie, spermatozoizi si fertilizare.

Acest calculator de fertilitate este o metoda naturala de planning familial prin cunoasterea fazelor ciclului menstrual al femeii, cu perioadele de fertilitate maxima, precum si cele in care este cel mai putin fertila (cand sansele de a ramane gravida este foarte mica). Acest calculator de fertilitate nu reprezinta o metoda recomandata de contraceptie, dar este utila, atat cuplurilor care vor sa evite o sarcina nedorita, cat si celor care-si doresc una.

Calculator de fertilitate

Perioadele fertile in urmatoarele 6 luni

 • luna {{fertilitateShow.luna}}
  Inceputul perioadei fertile: {{fertilitateShow.start}}
  Ziua ovulatiei: {{fertilitateShow.ovulation}}
  Sfarsitul perioadei fertile: {{fertilitateShow.end}}
  sanse fetita
  {{fertilitateShow.fetitaStart}}
  {{fertilitateShow.fetitaEnd}}
  sanse baiat
  {{fertilitateShow.baiatStart}}
  {{fertilitateShow.baiatEnd}}
mai multe calculatoare online