Mesaje de bună dimineața pentru persoanele dragi

Cele mai frumoase mesaje de bună dimineața pot face ziua mai frumoasă celui căruia i le trimiți sau le spui prin viu grai. Iată o selecție de mesaje de bună dimineața din care să te inspiri.

O zi poate fi mai bună atunci când știi că persoanele dragi se gândesc cu dragoste la tine. Așadar, transmite gândurile tale bune și cele mai frumoase mesaje de bună dimineața, amuzante sau pline de dragoste. Acestea pot fi un impuls de a începe o nouă zi cu multă voie bună și zâmbete.

Cele mai frumoase mesaje de bună dimineața

Ați comandat mesaj de trezire? Semnați de primire! Vă costă un zâmbet și-un sărut! Bună dimineața!

Bună, dragoste! Te-ai trezit deja? Ai reușit să îți urmărești visul frumos? Aștept să mi-l povestești. Fie ca dimineața ta să fie însorită și plăcută!

Bună dimineața! Să-ți aducă ziua de azi vise împlinite, vesele și colorate. Lasă lumina dimineții să strălucească, iar bucuria să se stabilească în suflet. Noroc, credință, speranță și toate căile deschise!

Bună dimineața, soarele a răsărit, e timpul să te trezești, somnoros să îmi zâmbești și să-mi scrii că mă iubești!

Mesaje de bună dimineața
Mesaje de bună dimineața

Lasă dimineața să-ți indice drumul acolo unde nu există niciun cuvânt „tristețe' și unde domină dragostea!

E dimineața… Se aude primul ciripit de păsări. Trezește-te și tu! Cucerește noi înălțimi, creează noi vise și gândește noi idei!

Bună dimineața! Îți trimit toate gândurile mele optimiste și toată energia pozitivă ca să duci la bun sfârșit toate sarcinile pe care le primești azi . Te sărut!

Un sărut și-o-mbrățișare pentru o iubire mare! Bună dimineața, dragostea mea!

Trezește-te, pisoiul meu drăguț! „Bună dimineața' îți șoptesc la ureche. Aș vrea să ai puterea să-i spui adio pernei. Fie ca dimineața ta să fie dulce, iar cerul senin. Ziua ta să treacă perfect sub soarele radiant.

Bună dimineața! Trezește-te iubire, noaptea s-a terminat! Vezi peste geam cum strălucește minunatul soare! Vreau ca viața ta să se umple cu lumina acestui soare și bucuria zilei. Să fie ceva de amintit despre această zi! Inima mea caldă îți transmite o mică îmbrățișare și îți urează ca ziua să-ți aducă noroc, să te scutească de griji și să fie ușoară!

Mesaje de bună dimineața
Mesaje de bună dimineața

Mesaje de bună dimineața pentru mama

Bună dimineața, mama! Îți doresc să ai o zi frumoasă ca sufletul tău și fără griji, așa cum erau toate zilele mele de copil, pentru că tu erai lângă mine. Te îmbrățișez și te iubesc!

Viața fiecărui copil ar fi minunată dacă ar avea o mamă care este chiar pe jumătate la fel de grijulie și iubitoare ca tine. Bună dimineața, draga mea mamă!

Tu ești mereu prezentă să mă porți pe aripile curajului când există frică. Ce mamă minunată, sunt binecuvântată! Bună dimineața, iubită mamă!

Mama, te îmbrățișez cu toată dragostea! Să ai o zi liniștită și cu mult soare. Diseară vin să te văd, abia aștept!

Mesaje de bună dimineața
Mesaje de bună dimineața

Îți mulțumesc pentru fiecare dimineață în care m-ai trezit cu zâmbetul pe buze, mi-ai pregătit ceaiul și pachetul pentru la școală, îți mulțumesc pentru fiecare sărut și „ai grijă de tine” pe care mi le-ai oferit înainte să ies pe ușă. Astăzi îmi lipsesc toate aceste clipe. Să ai o zi frumoasă, mama mea minunată! Te iubesc nespus de mult!

Bună dimineața! Te iubesc, mama! Să ai o zi liniștită!

Lumea a fost întotdeauna mai fericită decât paradisul pentru mine, pur și simplu pentru că ești mama mea. Bună dimineața celei mai bune mame  din lume!

Ești singurul motiv pentru care această lume este frumoasă în ochii mei. Bună dimineața, mamă!

Nimic nu mă face să mă simt pregătit să fac față provocărilor vieții decât să știu că sunt binecuvântat cu o mamă minunată care mi-a primit întotdeauna spatele. Bună dimineața, mami!

Mesaje de bună dimineața pentru persoana iubită

Bună dimineața, iubire! Răsari și strălucește! Luminează-mi și azi dragostea pentru tine! Abia aștept să ne vedem!

De dimineață, de la prima rază de soare, și până seara, la prima strălucire de stea să ții minte cât de mult însemni pentru mine! Te iubesc, bună dimineața!

Te sărut de dimineață, dragostea mea! Mângâierea razelor de soare să fie mângâierea mea de dor până când te voi topi în brațele mele! Te iubesc, n-am ce face…

Bună dimineața, dragostea meu! Am dormit și te-am visat, m-am trezit și tot te visez! Secundele vor fi minute, minutele ore până ne vedem!

Mesaje de bună dimineața
Mesaje de bună dimineața

Iubire, nu mă simt deloc bine în dimineața asta… M-am trezit bolnavă/bolnav de dorul tău… Singurul leac ești tu… Nu știu cum o să supraviețuiesc până te voi putea îmbrățișa… Orice va fi, să nu uiți cât de mult te-am iubit… te iubesc… te voi iubi!

M-am trezit cu gândul la zâmbetul tău, la râsul tău, la ochii tăi! Nu vreau să-ți spun decât că te iubesc foarte mult! Înainte de toate. Apoi bună dimineața, dragostea mea!

Iubire, ești primul meu gând care-mi vine în minte atunci când mă trezesc. Bună dimineața!

Bună dimineața, sufletul meu! Întunecată a fost noaptea fără tine, însorită va fi ziua cu tine! Te iubesc!

Bună dimineața, iubire! Azi îmi e mai mult dor de tine decât ieri și mai puțin decât mâine! O fi de la inimă?!

Căutam nimicuri în lumea asta mare și te-am găsit pe tine, un lucru imens într-o lume dintr-o dată mică. Buna dimineața, îngerul meu!

Mesaje de bună dimineața
Mesaje de bună dimineața

Mesaje de bună dimineața haioase

Tu și motanul nostru sunteți doi lenoși. Cafeaua și clătitele s-au răcit demult. Alege, dragule: sau vă treziți amândoi, sau seara vă culcați împreună!

Noaptea și-a pierdut poziția și a transmis locul de frunte unei noi zile fericite! Dragoste! Bună dimineața! Fie ca toate lucrurile să funcționeze astăzi! Ziua să-ți aducă multe zâmbete fericite! Ești cel mai drag pentru mine. Te iubesc!

Ai fost… cafea într-o viață anterioară?! Pentru că nu pot începe ziua fără tine. Bună dimineața, iubirea mea!

Cine se trezește de dimineață, departe ajunge. Cine se trezește de dimineață, cască toată ziua. La cum te știu pe tine, cine se trezește dimineață, este binedispus toată ziua. Să ai o zi cu mult soare și multe proiecte reușite!

Îți doresc să ai o zi cum știu că îți place ție: cu cafea fără zahăr, telefoane puține și să treacă opt ore ca și cum ar fi două. Te pup cu drag!

Stelele au dispărut de pe cer și s-a ivit lumina soarelui. Să ai o nouă zi plină de bucurie, iar dragostea mea îți va face această zi cea mai fericită, promit!

Dacă vei dormi mult, vei jigni patul. Pentru că patului îi place să se relaxeze dimineața! Trezește-te, ridică-te, îmbracă-te! Nu sta mâhnit și spală-te pe față! Fii gata să întîlnești o nouă zi, care-ți va aduce succesul! Îți doresc o dimineață însorită, veselie și forță! De fapt, vreau ca fiecare zi din viața ta să-ți aducă bucurie!

Iată o listă cu mesaje de bună dimineața din care să te inspiri. Le poți trimite pe acestea sau le poți adapta în funcție de ceea ce îți dorești să transmiți persoanei dragi.

Te-ar putea interesa și:


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Familie