Mesaje de la mulți ani pentru copii – Cele mai frumoase urări și felicitări

Cele mai frumoase mesaje de la mulți ani pentru copii sunt cele pe care le transmitem din suflet. Totuși, sunt momente când inspirația nu ne ajută, așadar iată o selecție de mesaje, felicitări și urări pentru copii din care să te inspiri.

Copiii și copilăria sunt parte din miracolul vieții și fiecare zi de naștere a celor mici este o zi de sărbătoare, un prilej de a transmite cele mai frumoase mesaje de la mulți ani pentru copiii dragi din viața noastră.

Mesaje de la mulți ani pentru copii – Urări pentru fete

La mulți ani fetița noastră dragă! Ne umpli sufletele de iubire și bucurie în fiecare zi! Te iubim tare mult și suntem tare recunoscători că te avem lângă noi.

Îți doresc să știi și să simți întotdeauna cât de puternică, deșteaptă și frumoasă ești! Îți dorim tot binele din lume și la mulți ani!

Draga mea, să ai cele mai frumoase zile, senine și fericite, iar tu să zâmbești mereu! La mulți ani!

Mesaje de la mulți ani pentru copii
Mesaje de la mulți ani pentru copii

Draga noastră, nu te grăbi să crești! Când ai apărut în viața noastră, am vrut să îmbrățișez întreaga lume! Ești suflețelul nostru frumos! Nu știu la ce ai visat în acest an, dar deja poți să te gândești la următorul vis. Noi te iubim și te asigurăm că îți vom îndeplini toate capriciile de prințesă!

La mulți ani, prințesa noastră! Fie ca lumea să strălucească ca soarele pentru tine, aducând daruri, bucurie și prieteni adevărați, cu care distracțiile vor fi de neuitat! Fiecare zi să fie în culorile curcubeului!

Scumpete mică, fie ca bucuria să nu se termine niciodată pentru tine, să te înconjoare prieteni adevărați, iar familia să-ți fie fericită! Astăzi e ziua ta de naștere și tot ce trebuie să faci e să despachetezi cadourile și să fii veselă!

Ești tot ce ne-am dorit pe lume, ești cea mai bună și cuminte fiică. Îți mulțumim că ne bucuri în fiecare zi, la mulți ani!

Mesaje de La mulți ani pentru copii
Mesaje de La mulți ani pentru copii

Fie ca această zi să-ți aducă la fel de multă bucurie și veselie pe cât ne aduci tu nouă în fiecare zi! La mulți ani frumoasa noastră prințesă!

Puiule, ai mai crescut cu încă un an! Ai devenit nu doar mai în vârstă, dar și mai inteligent, mai dulce și mai frumos. Ești cea mai scumpă priveliște din ochii noștri. La mulți ani!

Copilă blândă, pe zi ce trece devii tot mai frumoasă. Îți urez ca viața să fie ca o ciocolată de savuroasă și cu multe surprize și cadouri.

Mesaje de la mulți ani pentru copii – Urări pentru băieți

La mulți ani celui mai bun băiat! Fie ca mereu să ai noroc și să fii în bună dispoziție! Tot ceea ce vrei și la ce visezi să se realizeze, să crești într-o lume plină de culoare, unde domină bunătatea!

La mulți ani dragul nostru! Vei fi întotdeauna micul nostru băiețel, chiar dacă la un moment dat ne vom uita la tine de jos în sus ca să-ți spunem asta.

O viață fără griji și fără probleme îți doresc, exact ca-n desenele animate! Fii activ și fă-ți prieteni, pentru că viața cu ei, cu siguranță, este mult mai distractivă!

Mesaje de La multi ani petru copii
Mesaje de La multi ani petru copii

Îi dorim micului prinț să devină un rege, să aibă un castel privat cu multe etaje și să-și găsească regina frumoasă!

Micuțul meu! Să te bucuri de copilărie, să-ți rămână sufletul curat, să nu grăbești viața, să primești multe cadouri drăguțe și toată lumea să-ți zâmbească – iată ce-ți doresc eu de ziua ta!

La mulți ani, iubitul meu copil! Fie ca totul să fie așa cum îți dorești, iar soarele să strălucească mereu pe strada ta, astfel încât să poți alerga, să te poți plimba și distra cu prietenii! Fii sănătos și vesel!

Puiule, astăzi ai mai crescut cu încă un an! Ai crescut, ai devenit mai inteligent, mai dulce, mai sensibil și mai frumos! Sper să te bucuri de anii pe care îi ai înainte și să nu uiți niciodată că ești iubit! O zi de naștere frumoasă!

Mesaje de la mulți ani pentru copii
Mesaje de la mulți ani pentru copii

Crești sănătos și fericit, copilul nostru drag! Astăzi este ziua ta și îți urăm multă fericire, dragoste și împlinire! Să primești tot ce e mai bun în lume și să te bucuri cât poți de mult. La mulți ani!

De ziua ta, băiatul meu, îți doresc întregul pământ – păduri, mări și oceane, țări exotice și insule nepopulate. Vreau să cucerești munții, dar oriunde tu te-ai duce, să nu uiți că acasă te așteaptă părinții tăi iubitori.

Cele mai frumoase mesaje de la mulți ani pentru copii

Fie ca toate zâmbetele tale să fie la fel de dulci precum cel pe care mi l-ai arătat când ai venit pe lume. La Mulți Ani!

La Mulți Ani, copil drag! Mami și tati te iubesc enorm și îți mulțumesc că ne-ai ales să fim părinții tăi! Trăieşte-ţi copilăria! Nu rata aceste momente fericite, care nu se mai întorc! La mulţi ani, fiule/fata mea!

Să îți păstrezi mereu zâmbetul cald, sufletul pur şi lumina în priviri cun erau în prima zi în care m-ai văzut. La Mulţi Ani, copil frumos și bun!

La Mulți Ani, copil frumos și bun! Să ai o viață plină de bucurii, norocul să te copleșească, iar ghinionul să te ocolească! Toate visele sa ți se îndeplinească!

Felicitări de la mulți ani penru copii
Felicitări de la mulți ani penru copii

Copilaria-i un zâmbet, un vis, e veselie, E pasarea ce alunecă-n zare, și-un gand pribeag de-o veșnicie. Copilaria-i o suavă floare. Bucură-te de copilărie! La Mulți Ani!

Viața mea ar fi pustie fără tine, întunecată fără lumina din ochii tăi, tristă fără zâmbetul tău, iar soarele și luna nu ar mai străluci la fel fără tine. La mulți ani, copilul meu!

La mulţi ani, copil frumos şi bun! Să ai o viaţă plină de bucurii, norocul să te însoţească şi toate visele să ţi se îndeplinească!

Copil dulce, chiar dacă încă ești micuț, îți doresc să crești frumos, sănătos, inteligent, fericit, să-i bucuri pe mama și tata și întreaga lume. Să ai o copilărie frumoasă ca în povești, prieteni devotați, emoții plăcute și multe surpize care să-ți îndeplinească toate capriciile tale nevinovate.

Mesaje de la multi ani pentu copii
Mesaje și felicitări pentru copii

Copilul meu, azi ai o sărbătoare – ziua de naștere! Familia ta este mândră de tine, tu ești un soare frumos pentru noi. Cel mai dorit, drag și scump. Acum viața noastră nu este în zadar.

Felicitări, la mulți ani! Îți doresc fericire, bucurie! Să ai mulți prieteni, pentru a-ți face viața mai distractivă. Îți doresc zâmbete ca să alunge tristețea. Și soarele mereu să strălucească pentru tine. Faptul că te-ai născut – deja e o sărbătoare!

Dragul nostru, astăzi vei sufla lumânările de pe tortul tău aniversar, iar noi ne vom aminti de primele tale realizări: primul cuvânt, primii pantaloni rupți, primul joc, desenul animat preferat, prima zi de grădiniță și multe altele. Ne dorim ca lumânarea nouă adăugată tortului în fiecare an să fie marcată în viitor de noi realizări semnificative!

Iată o listă cu mesaje de la mulți ani pentru copii, fete și băieți din care să vă inspirați pentru a le transmite celor mici cele mai frumoase urări.

Te-ar putea interesa și:


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Copilul tau