Pierderea în greutate după naștere. Remedii naturale pentru a fi din nou în formă

Pierderea în greutate poate fi o provocare după ce ai născut. Dorim să îți venim în ajutor și îți oferim în acest articol informații despre remedii naturale cu ajutorul cărora poți fi din nou în formă.

Suplimentele naturiste

Proprietățile ingredientelor pe care sunt bazate suplimentele pot contribui la pierderea în greutate. Sunt indicate cele naturiste, cum sunt produsele Herbagetica pentru slăbit. Acestea au rol în accelerarea metabolismului și în procesul de detoxifiere. Este important de reținut că suplimentele nu înlocuiesc o alimentație echilibrată. Înainte de a le lua este necesară aprobarea unui medic.

Apa plată cu lămâie și miere

Apa plată caldă în care se adaugă o felie de lămâie și miere ar putea contribui la accelerarea metabolismului și la detoxifiere, putând fi un aliat în procesul de pierdere în greutate. Se recomandă să fie consumată înainte de fiecare masă.

Apa plată cu scorțișoară

Scorțișoara este cunoscută pentru proprietățile sale antioxidante, astfel că ar putea contribui în lupta cu kilogramele în plus. Amestecă o jumătate de lingură de pulbere de scorțișoară cu apă plată caldă și bea un pahar dimineața, pe stomacul gol, și unul seara, înainte de culcare.

Ceaiul verde

Componentele active din ceaiul verde pot avea rol în slăbire. Acest tip de ceai este bogat în antioxidanți, motiv pentru care ar putea contribui la grăbirea procesului de ardere a grăsimilor.

Legume, fructe și plante aromatice

Ai grijă să ai o alimentație echilibrată. Include în dietă fructe, legume și plante aromatice care conțin o cantitate ridicată de antioxidanți și alți nutrienți ce pot spori metabolismul. Printre alimentele care pot fi utile pentru slăbit sunt merele, morcovii, roșiile, citricele, ghimbirul, usturoiul, ardeiul iute.

Exerciții fizice

Discută cu un medic sau cu un antrenor fitness pentru a stabili dacă poți face sport, în ce măsură și cu ce grad de dificultate. Te poți alătura altor mame în cadrul unor programe de sport destinate slăbirii după naștere. Mișcarea este recomandată chiar și în forme ușoare, cum sunt plimbările relaxante, deoarece este benefică pentru organism.

Odihna

Somnul ajută la bunăstarea întregului organism. Încearcă să te odihnești corespunzător, cu toate că acest lucru este dificil când ai copil mic. Dacă ai la cine să apelezi pentru ajutor în a sta cu cel mic suficient timp cât să te odihnești, nu ezita să faci acest lucru. De asemenea, somnul contribuie la creșterea energiei, fapt care este util în procesul de slăbire.

Alte recomandări utile

Pe lângă suplimentele naturiste la care poți apela, abordarea unei diete sănătoase, a practicării exercițiilor fizice și a odihnei, este indicat să deprinzi și alte obiceiuri benefice:

  • Consumă porții mici de mâncare, la intervale scurte de timp și acordă-ți timp să le savurezi. Nu te grăbi când mănânci.
  • Setează-ți obiective realiste și fii perseverentă, deoarece slăbirea în mod sănătos nu are loc drastic, ci gradual.
  • Evită alimentele de tip fast-food, gustările nesănătoase, zahărul și alcoolul.
  • Redu sau evită consumul de sare.

Pentru mai multe detalii despre cum poți pierde în greutate în mod sănătos după ce ai adus pe lume un copil, discută cu un medic. Acesta va ține cont de istoricul tău medical și de particularitățile pe care le ai și îți va face recomandări personalizate.


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Diverse