Ingrediente: – 1 mar – 1/4 cana cereale de ovaz – 3/4 cana apa. Preparare: Marul se decojeste si se taie bucatele. Se pune intr-o craticioara cu cerealele de ovaz si apa. Se fierb pana dau in clocot sau pana ce marul si cerealele se inmoaie. Compozitia obtinuta se paseaza cu furculita sau la blender,
Ingrediente: – 1/4 cana de cereale de ovaz – 3/4 cana apa Preparare: Fierbe apa in clocot. Adauga apoi cerealele si fierbe, amestecand incontinuu. In pasta obtinuta se pun lapte si, la alegere, fructe. Se serveste cald.
Ingrediente: – 1/4 cana de cereale din orz pasate – 1 cana de apa Preparare: Pune apa la fiert si cand a dat in clocot adauga cerealele. Lasa-le pe foc timp de 10 minute, amestecand incontinuu. Amesteca pasta obtinuta cu lapte sau suc natural de fructe. Se serveste calda.
Ingrediente: – 1/4 cana de fulgi de orez pasati – 1 cana apa Preparare: Fierbe apa, dupa care adauga fulgii de orez pasati, amestecand incontinuu. Amestecul obtinut se mai lasa la foc mic timp de 10 minute. Dupa ce stingi focul, poti adauga lapte sau fructe. Se serveste cald.