Ingrediente: 250 g smantana 250 g untura 150 g cascaval ras 2 linguri condimente tip Delikat 2 ora faina Preparare: Se amesteca toate ingredientele pana se obtine o coca potrivit de tare si se da la rece pentru cateva ore. Apoi, se ia cate putin din coca rece, se modeleaza betisoare lungi de 7
Ingrediente: 1 kg faina, 2 pachete margarina, 3 galbenusuri, 1/2 cana de lapte, drojdie, o lingura de zahar, o lingurita de sare, o smantana, 250 g telemea data pe razatoare. Preparare: Se framanta un aluat care se intinde pe planseta. Se taie cu forma covrigei, se aseaza in tava unsa cu untura, dupa care se
Ingrediente: 40 gr. drojdie, 3-4 linguri de lapte caldut, 500 gr. faina, 250 gr. de unt proaspat, 500 gr. zahar, un praf de sare, putina coaja rasa de lamaie, p utina scortisoara, unt, migdale pisate Preparare: Se inmoaie 40 gr. drojdie cu 3-4 linguri de lapte caldut. Se cerne 500 gr. faina pe masa de