Ingrediente: Blat: vanilie pandispan pentru tort Crema de piersici: 400 g piersici din compot 6 linguri zahar tos 150 ml suc compot de piersici 2 pliculete gelatina 2 plicuri frisca 300 ml lapte 1 plic zahar vanilinat Crema de capsuni: 700 g capsuni 10 linguri zahar tos 250 g mascarpone 2 pliculete gelatina 2 plicuri
Ingrediente: 5 oua, 40 g gelatina, 400 g zahar 1 l frisca, esenta (vanile, lamaie) 1 kiwi, 1 portocala, 1 cutie ananas, 1-2 mandarine 1 lamaie (zeama) Preparare: Fructele se curata si se taie cubulete, se pun la scurs intr-o sita mai putin lamaia de la care se vor folosi doar cateva picaturi din zeama.
Ingrediente: 500 ml lapte, 3 galbenusuri, 2 linguri amidon alimentar, 2 linguri gelatina (2 pliculete) inmuiata in apa rece, 5 linguri zahar, fructe (ananas, portocale sau mandarine, caise, piersici) 1/2 kg piscoturi 800 gr. frisca. Preparare: Se amesteca galbenusurile cu amidonul, cu zaharul si cu laptele, dupa care se dau la fiert( sa fiarba in